Lördag Allahelgons dag


Hej på alla
Firar väl egentligen inte Helloween, detta amerikanska fenomen ;) väljer att tänka på de vi misst här i livet och tända ett ljus.

För den saken skull så säger jag inte nej till Helloween firande utan önskar mina vänner en Happy Halloween, Trevlig Helloween och funderar just nu på om de stavas med a eller e eller om de e olika ;)

Vi har idag fått väldens finaste och mysigaste Helloween hälsning, nämligen från min guddotter Rebecka

Trevlig Helloween på dej gumman, vi älskar dej o blev jätteglada.

Har inte så mycket mer att tillägga idag utan ska se på ett avsnitt av SOS Gute på datan o sen hoppa i sängen. I morgon söndag planerar vi en långpromenad då jag fått problem med vikten efter min medicinering så varannan dag ska de vara en längre promenad på schemat som för övrigt är väldigt tomt, hoppas vi åker till Skåne i helgen till min underbara Beckis med familj om de e hemma.
Puss o Kram
Susse


Hej alla

Idag gick vi upp tidigare än vanligt :-P sjukgymnasten fanns på schemat och då jag har ont av min fibro just nu så va inte de en skön upplevelse. Vi passade på att vaccinera oss mot svin influensan. Det kändes sOm ett broms bett men va snabbt övergående dock gör de ont i armen nu på kvällen varför de e bra att inte välja den arm man skriver med. Sedan gick vi hem o vilade lite sen gick vi till eurostop och handlade mat. Vi köpte fish and chips i färdig påse för ugnen på lidl häromdan o det va jätte gott till middag idag. Min dator e sönder så nu får jag dela dator med jonte så nu e de tråkigt när han sitter vid datorn fniss jag får nöja mej med efterlyst på tv ha en skön kväll kram Susse

Rebecka K Nordstan Göteborg 25 oktober 2009


Rebecka K Idrestjärnan

Rebecka K | MySpace Video

Nu va det ett tag sen dax o ta nya tag!!!

Hej Hopp
Pga av felmedicinering o massa andra konstiga saker har jag mått superdåligt och inte riktigt orkat med någonting, men nu ska jag försöka ta tag i både liv o blogg igen.

I lördags åkte jag o Jonte som är sjukskriven (de har väl typ aldrig hänt förut!) pga ryggskott upp till Göteborg.
Väl där åkte vi till Stallarna (Kvibergs marknad) o tänkte ta en heldag o gå runt där, men efter en timme hade vi gått igenom husen o hade ont o va trötta, vi gick ju upp halv 7, så vi ringde min mamma o sa v e på väg hem till henne.
STALLARNA (KVIBERGS MARKNAD)

Hade hoppats de skulle börjat med julpynt men de va dåligt med de, men fick tag i nya jul spislock för 5 kr och så köpte vi en ny shopping väska på hjul då våran andra e sönder.

Vi åkte hem till mamma där vi skulle bo över natten, min syster kom o lämna sin yngsta dotter Amanda så vi fick träffas lite, hon sov också över så jag fick ligga i ena gästsängen för mjuk så jag vakna o hade skitont, Jonte sov i lilla rummet i den andra gästsängen (mitt ungdomsrum) o den va för hård för honom så vi hade lika ont på söndagen.

Gick upp i tid fast då vi bytte till vontertid inatt så gjorde inte det så mycket ;). Vi käkade frukost gjorde oss klara och drog till Nordstan (5:an) där vi mötte upp min lilla guddotter Rebecka, hennes pappa Johan o brodern Robin. Rebecka skulle tävla i Idrestjärnan.
Där träffade hon maskoten ;) När han tappade hövvet backstage fick Rebecka prova det ;)

Rebecka gjorde ett kanon framträdande men de räckte inte till final trots att hon definitivt fick publiken med sig men men de e bra att visa upp sig och ha kul och hon får göra de hon älskar stå på scen och sjunga och ha kul.

Nu va de så att jag vägrade melodifestivalen i år haha hejja mej , så jag visste inte riktigt vem som skulle uppträda på andra scenen men han hette Alexander Rybak och va norrman ;)
Kände ju igen låten sen när han spelade den från radion.

Visst blev de fina på bild han o Rebecka ;)

Just nu hämtar vi oss efter helgen med trötta o värkande kroppar min fibro gör att jag tyvärr får betala ett pris för att ha rolig men med Beckis o hennes familj är det alltid värt de ;)
Vi fick plats i bilen på vägen hem o slapp tåg o buss de va himla skönt, Tack för skjutsen Johan!!!
Nu ska jag se lite på tv inte för att de e nåt särskilt o se på dessa måndagar men de e mysigt o sitta i vardagsrummet sen jag ändrade soffan o vi sitter med tända ljus i höstmörkret.
Kram på er därute
Susse


RSS 2.0